Moliūgų sėklų aliejus, gaunamas šaltuoju spaudimo būdu iš moliūgų sėklų, leidžiamas natūraliai nusistovėti prieš pilant į stiklinę tarą. Tai užtikrina, kad galutiniame produkte išliktų visi naudingi komponentai, todėl dėl savo neįkainojamo naudingų medžiagų turinio, yra tikras sveikatos šaltinis.
Vartojant ryte vieną ar du šaukštelius, organizmas gauna visas būtinas naudingas medžiagas, o teigiamas poveikis pastebimas jau po pirmosios vartojimo savaitės. Moliūgų sėklų aliejus tinkamas maistui, dažnai vartojamas prie daržovių salotų, pagardina įvairiausius garnyrus. Tinka prie bulvių, mėsos, žuvies, prie įvairių padažų.
Nepaisant savo naudos, svarbu prisiminti, kad moliūgų sėklų aliejus netinka kepimui ir turėtų būti vartojamas saikingai dėl savo aukštos kalorijų vertės.
Taip pat prieš pradėdami naudoti aliejų kaip papildomą gydymo priemonę, patariama pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei vartojate vaistus ar turite sveikatos problemų.