Jei mėgstate dirbti virtuvėje ir ruošti skanius patiekalus, pravers virtuvinis termometras. Maisto temperatūra daug pasako apie tai, kaip gerai jis iškepęs, kaip ir mėsos temperatūra. Virtuviniu termometru galite tai patikrinti nepjaustydami, taip pat laiku įsitikinkite, kad mėsa neperkepa. Taip galėsite mėgautis skaniausiu ir švelniausiu rezultatu. Šis termometras įkišamas į mėsą kepimo metu ir matuoja temperatūrą viduje. Štai kodėl kepimo termometras taip pat žinomas kaip pagrindinis termometras arba mėsos termometras. Šerdies termometras daugiausia naudojamas didesniems mėsos gabalams, pavyzdžiui, visa vištiena, kalakutiena, jautiena ar kepsnys. Tai taip pat naudinga kepant ant grotelių. Skaitmeninis termometras turi platų temperatūros diapazoną nuo 0 iki 120 laipsnių Celsijaus. Taip pat galima matuoti laipsnius nuo 32 iki 248 laipsnių pagal Farenheitą. Skaitmeninio virtuvinio termometro pranašumas yra tas, kad jis tiksliai rodo temperatūrą. Šis skaitmeninis mėsos termometras turi įvairius iš anksto užprogramuotus nustatymus, todėl galite lengvai patikrinti, ar pasiekėte tinkamą temperatūrą, priklausomai nuo mėsos rūšies ir kepimo būdo. Galima virti jautieną, veršieną, ėrieną, kiaulieną, vištieną ir kalakutieną. Mėsos rūšis pasirenkama mygtuku MEAT. Tada, naudodami mygtuką TASTE, galite pasirinkti kepimo laipsnį iš 4 lygių: stipriai parudavusi, vidutiniškai parudavusi, vidutiniškai, gerai parudavusi. Termometras taip pat atsižvelgia į tai, kad, pavyzdžiui, vištieną ir kalakutieną reikia valgyti tik gerai iškeptus, todėl rodomas tik gerai iškepimo lygis. Nustatę savo pageidavimus, įkiškite termometrą į mėsą. Norėdami gauti gerą rodmenį, įkiškite zondą iki pusės į storiausią mėsos vietą. Laikykite zondą toliau nuo kaulų ir riebalinių kūno dalių. Kai termometras pamatuoja minimalią temperatūrą norimame diapazone, pasigirs žadintuvas. Vertę galite perskaityti apšviestame ekrane. Maža LED lemputė šviečia ant mėsos, todėl net esant silpnam apšvietimui galite lengvai patikrinti, ar mėsa paruošta. Tai ypač naudinga vakare kepant ant grotelių. Skaitmeninis virtuvinis termometras turi 2 priedus: smeigtuką ir šakutę. Jie pagaminti iš nerūdijančio plieno, puikiai tinkančios virtuvėje. Nerūdijantis plienas yra ilgaamžis, atsparus bakterijoms ir korozijai. Specifikacijos: - Baterijos: 2x AAA (nepridedama) - Skaitmeninis - Temperatūros diapazonas: nuo 0°C iki 120°C / 32°F iki 248°F - Iš anksto užprogramuoti nustatymai mėsos ir kepimo lygis- 2 keičiami zondai: šakutė ir velenas- LED apšvietimas
Informacija |
Ilgis (mm) |
380 |
Plotis (mm) |
37 |